Carta oberta al President de la Generalitat de Catalunya

Honorable Sr. Artur Mas

Present.

Em dirigeixo a vostè amb la finalitat de de argumentar i sol·licitar el següent:

CONSIDERANT:

Que sóc ciutadà espanyol, català  i veneçolà amb doble nacionalitat.

CONSIDERANT:

Que el govern actual del meu país d’origen (Veneçuela) té problemes de legitimitat en origen ja que no pot demostrar que realment va guanyar les eleccions davant un contrincant que no va acceptar els resultats. A més no ha pogut demostrar la seva nacionalitat veneçolana per naixement, l’únic requisit de la CONSTITUCIÓ DE LA REPÚBLICA BOLIVARIANA DE VENEÇUELA, a part de l’edat, per poder exercir el càrrec de President.

CONSIDERANT:

Que a partir dels fets recents, repressió violenta amb assassinats amb armes de guerra, per part de funcionaris de repressió de l’estat i pels anomenats col·lectius, que també són organitzacions paramilitars obedients a l’estat, assassinats suficientment documentats, de joves estudiants desarmats amb trets al cap, dels quals el govern es fa part i còmplice, al no condemnar-los, ni esclarir-los davant l’opinió pública nacional i internacional , ho converteix en un govern il·legítim de facte.

CONSIDERANT:

Que actualment a Veneçuela hi ha centenars de presoners polítics que diàriament són torturats, en l’anomenat “Guantànamo de Maduro” inclós, n’ hi ha un ciutadà espanyol que va ser violat amb un fusell militar.

CONSIDERANT:

Que aquest govern sense  legitimitat,  està prenent decisions il·legals que porten a crims de lesa humanitat. A més de decisions econòmiques errades que han sumit un país ric en una de les pitjors crisis econòmiques de l’hemisferi.

CONSIDERANT:

Que actualment els poders públics de l’estat es troben segrestats per l’executiu, sense operativitat ni capacitat de control, sobre els altres poders, que a més aquest president il·legítim ha estat dotat per part d’un legislatiu submís, de poders legislatius especials, convertint-ho en un dictador de facte.

CONSIDERANT:

Que en un abús de poder, aquest president il·legítim i dictador, s’ha donat a la tasca de censurar mitjans de comunicació independents, i tancar l’entrada i ha tret del país als mitjans estrangers independents, tancant l’accés a internet, tancant twitter i evitant que es pugin imatges a les xarxes socials, amb la finalitat d’ocasionar un blackout informàtic. Actes delictius que reforcen encara més la seva il·legalitat i il·legitimitat.

CONSIDERANT:

Que la comunitat internacional per motius econòmics, geopolítics o d’interessos particulars, guarda un silenci, gairebé còmplice avant delictes de lesa humanitat que no prescriuen en cap dret internacional o nacional.

Respectuosament,

SOL·LICITO:

Es reclami un pronunciament clar de part del govern espanyol, i que es faci un  pronunciament  per part del  seu govern davant les greus violacions de drets humans ocorregudes i que encara ocorren  a Veneçuela.

SOL·LICITO:

Que la vostra persona sol·liciti al govern espanyol, es facin funcionar els mecanismes internacionals que existeixin de pressió perquè siguin alliberats els presoners polítics i el cessament de la violació diària de drets humans a Veneçuela.
Sense un altre particular pels moments i tot esperant la seva resposta quedo de vostè atentament,

Julián López Pérez

DNIE 39946594 X

CI V- 7513256.


Posted

in

by

Comments

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: