Avortament precoç: Per qué?

Un escrit recentment publicat en medscape intitulat:

Misconceptions About Cause, Frequency of Miscarriage Common

Larry Hand

October 23, 2013

Imatge tomada de bebesymas.com


Parla del desconociment que  sol tenir la població en general de les causes de l’avortament espontani. Tots els estudis  diuen que es tracta d’una causa freqüent de perdua de l’embaràs.  Pot ocórre fins a un 25 % dels embaràs normals,  això vol dir que un de cada quatre pot passar per aquesta  mala experiència.Les causes són intrínseques de l’embrió i no  depenen de l’aixecament d’un  pes o  d’un disgust. Té a veure amb el  complex procés que implica el desenvolupament d’una nova vida,  imagineu vos que s’ha de desenvolupar un  programa informàtic que ha de fer còrrer millons  de instruccions i en varies direccions, tot d’una vagada,  per simple atzar és possible que  alguna  cosa falli. I això és suficient per que el procés no continui. 

L’idea de que algo s’ha fet  malament forma part del procés de dol,  que implica la perdua,   una fase de culpa,  que explica la  sensació de malestar que pot ser difícil de superar. Se sap bé que quan un embaràs ve bé,  no es perd per  events externs. A més  aquest tipus de embaràs encara que no  arribi a feliç terme, s’esdevene en  parelles fértils,  Vol dir que les probabilitats d’un embaràs normal posterior són molt altes. O sigui que dins de la  mala noticia,  la bona  nova és que segurament la próxima vegada tot anirà bé.  Encara que  les perdues de l’embaràs precoços són  tan freqüents que algunes parelles poden tenir    dues perdues consecutives fins  lograr  un embaràs a terme. Les coses es solen complicar més  per que  encara les parelles que han tingut  tres  avortaments sucessius,  la majoría de les proves surten normals.  Però  constituiexin la indicació  més formal  per començar un estudi més complert. Recordeu que aquestes linies no substitueixin el bon consell que un profesional de la seca confiança le puguessi donar. 


Posted

in

by

Comments

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: